Dirigenten

Med lidt over 9 års undervisningserfaring, og over 20 år som korsanger, er korsang en væsentlig del af mit liv. Jeg elsker at undervise, og inspirere de mennesker jeg arbejder sammen med, men bliver altid ligeså inspireret af de indspark der kommer fra de forskellige korsangere. God korsang opstår for mig når fællesskabet er godt.

Som korsanger yder man intuitivt sit bedste når man føler sig tryg og tilpas. Ens krop slapper mere af, hverdagsstressen slippes, og smilet kommer på banen. Derfor er energi, humor og musikalsk intuition de vigtigste redskaber til en god korøver for mig. Jeg bruger ofte øvelser fra teaterverdenen til at øve formidling af sange, så at sangerne kan forbinde sig mere med de sange vi synger. Derudover bruger jeg bla. circle songs til at øve generel musikalsk forståelse ved intuitivt at lave musik på stedet, hvor sangernes lytteevner bliver sat på prøve og forbedret.

I forlængelse af disse er en god korøver opnået når alle korsangere går hjem med et smil og nynner videre på de sange vi har sunget i løbet af aftenen. Alle burde synge i kor og mærke den glæde der opstår ved at lave god musik i et godt fællesskab.

(Du kan læse mere om korets arbejde under “musikken“)

 

CIKADERNE SØGER NY KORLEDER

Det fede rytmiske kor CIKADERNE søger en ny fast korleder pr. 1. september 2019

Klik her for mere info!!!

David Hendler