Musikken

Cikadernes repertoire kan med ét ord betegnes for “ørehængere”. Alle numre er mere eller mindre kendte numre, som spreder glæder og varme til ørerne. Du vil kunne nynne med på de fleste af vores numre.

Cikaderne har efterhånden et stort repertoire og ville kunne samle et koncertrepertoire ud fra genre (musicals og pop f.eks.) hvis dette er et ønske.

Det har altid været et mantra, at det skal være sjovt at synge i Cikaderne, hvilket afspejler sig i, at repertoiret er en blanding af alt hvad medlemmerne og dirigenten synes er sjovt at synge.

Derfor er det også en del af repertoiret der består af musicals (Lion King, Les Miserables, Miss Saigon, Chess, Andrew Lloyd Webber potpourri), men der er efterhånden også et stort repertoire med kendte popsange (ABBA, Michael Jackson, Prince, Madonna, Queen, Robbie Williams, Sabia mm.).

I repertoiret findes også en bunke julesange, som hives op af hatten til julekoncerterne, samt enkelte a capella numre samt et enkelt STOMP nummer.

Vi har prøvet at skabe et meget alsidigt repertoire inden for den rytmiske musikgenre, da vi gerne vil afprøve forskellige udfordringer.

Vi har f.eks. arbejdet med afrikanske lyde, klappede rytmer på tværs af stemmegrupper og sidemanden, sunget fuldt ud på POWER numrene og arbejdet med inderlighed og nærvær på de mere intime numre.

Det er netop igennem det alsidige repertoire at Cikaderne kommer rundt i alle facetter af korsang og på den måde får arbejdet med forskellige teknikker.

Ud over selve sangen, ligger det også Cikaderne nært, at en koncertoplevelse ikke kun beror på sangene og hvordan de lyder. Vi er til for publikum! Derfor skal de have en oplevelse af et nærværende kor, der ikke står gemt bag noder eller ser ud som om, de hellere ville stå bag et forhæng. Derfor arbejder vi meget på, at komme ud over scenekanten og ramme Jer publikum lige i hjertet.


Cikaderne vil gerne huskes for den energi og glæde som vi til hver prøve oplever sammen.

Save

Save