Optagelse i koret

[ezcol_1half]

I Cikaderne vil vi gerne supplere op med en TENOR – er det dig??

Udfyld vores kontaktformular, og så skriver vi tilbage til dig.

Før du kommer til stemmeprøve finder vi en torsdag, hvor du kan komme på besøg en halv øver, som vi kalder Åbent hus. Det er, for at du kan se og mærke hvad vi er for nogle, og om det er noget for dig. Du skal bare starte med at udfylde kontaktformularen.

Hvis du efter et besøg ønsker at komme til stemmeprøve, så vil vi så vidt muligt afholde denne den følgende torsdag.

Optagelsesprøven består af følgende:

  • En portion uformel snak med medlemmer fra bestyrelsen
  • Du synger en sang, som du har valgt; og har taget en ekstra node med til dirigenten som kan spille klaver til
  • Dirigenten og dig laver lidt register og rytme øvelser

Her er lidt om hvad vi forventer af dig:

  • Nodekendskab er ikke et krav, men anses som en stor fordel. Vi ser gerne, at du har korerfaring. Nogle sange lærer vi ret hurtigt. Det er på sin vis ikke vigtigt, hvordan du indlærer, men blot at du relativt hurtig føler dig hjemme i en sang.

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

  • Det forventes, at du ved hjælp af vores udførlige øvefiler og noder selv kan indlære de sange koret allerede har indøvet som basisrepertoire. Det vil selvfølgelig være en hjælp for dig, at de øvrige i stemmegruppen allerede kan sangen.
  • Nye sange lærer vi i fællesskab til øverne. Som helt ny kan det være overvældende at starte i koret, da vores repertoire er stort. Men frygt ej, vi har alle været der, og vi hjælper hinanden.

Koret synger én eller flere koncerter pr. sæson, hvor vi forventer, at du prioriterer at deltage. Vi bliver også i ny og næ booket til bryllup/fødselsdag/julefrokost, som alle cikader stiller op til så vidt muligt.
Derudover har vi en øve weekend i foråret, og en øve weekend dag i efteråret. Datoerne meldes ud for en hel sæson af gangen. Vi er et meget socialt kor og glæder os til at lære DIG at kende!

Vi glæder os meget til at høre fra dig. Klik her for at kontakte korets bestyrelse angående optagelse i koret. Vi ser frem til at høre fra dig.

Cikaderne lavede i januar i 2016, en studie optagelse af bla. “Hallelujah”. Så du kan høre hvor mega fede vi er ved at klikke på linket herunder!!!

Og skriv så til os fordi du simpelthen ikke kan lade være ….

https://soundcloud.com/cikaderne/hallelujah

[/ezcol_1half_end]